ΔΙΑΜΟΝΗ

Το χωριό Γλυκή είναι το ψυχαγωγικό κέντρο της περιοχής, και έχοντας πιά όλες τις απαραίτητες

υποδομές σε ξενοδοχεία, δραστηριότητες, ψυχαγωγία έχει καταστεί απο τους πιό δημοφιλείς

προορισμούς. Απέχει μόλις μισή ώρα από τα παράλια , Πάργα Σύββοτα,  και ίδια περίπου απόσταση από Σούλι και Νεκρομαντείο. Ο ποταμός, οι πηγές, η γύρω φύση συνθέτουν ένα τοπίο απαράμιλης ομορφιάς,

που το συμπληρώνουν οι θρύλοι, η ιστορία και η μυθολογία.

Η διαμονή γίνεται σε νεόκτιστα ξενοδοχεία, που τηρούν όλες τις προδαγραφές και ανέσεις, συνδυασμένες με την Ηπειρώτικη φιλοξενία. Οι ταβέρνες και τα μπαράκια του χωριού, πραγματικά θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ξενοδοχειa

Ξενώνας Αλέξανδρος

Ο Ξενώνας Αλέξανδρος βρίσκεται στην Γλυκή Θεσπρωτίας, δίπλα στον μυθικό ποταμό Αχέροντα.

Είναι ένας μικρός οικογενειακός ξενώνας ο οποίος αποτελείται από 7 δωμάτια με την δυνατότητα παραδοσιακού πρωινού με σπιτικές μαρμελάδες και άλλα παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα και χώρος για να απολαύσετε το πρωινό και τις βουτιές σας. Επίσης διαθέτει πάρκινγκ για όλα τα δωμάτια και free wi-fi.

περισοτερα

HOTEL ACHERONTAS / ACHERON CLUB

HOTEL KLEOPATRA

Το KLEOPATRA χτίστηκε το 2002 με παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Αποτελείται από δύο ξεχωριστά κτίρια. Το πρώτο κτίριο είναι η ρεσεψιόν, χώρος υποδοχής με μπαρ, καθιστικό, τζάκι και βεράντα στη σκιά του πλατάνου για ποτό, σνακ και πρωινό. Το δεύτερο κτίριο είναι των δωματίων και περιλαμβάνει 4 Studio δίκλινα – τρίκλινα και 1 SUITA (2-4 άτομα).

περισοτερα