ΔΙΑΜΟΝΗ  ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Το χωριό Γλυκή είναι το ψυχαγωγικό κέντρο της περιοχής, και έχοντας πια όλες τις απαραίτητες υποδομές σε ξενοδοχεία, δραστηριότητες, ψυχαγωγία έχει καταστεί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Απέχει μόλις μισή ώρα από τα παράλια, Πάργα Σύββοτα, και ίδια περίπου απόσταση από Σούλι και Νεκρομαντείο. Ο ποταμός, οι πηγές, η γύρω φύση συνθέτουν ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, που το συμπληρώνουν οι θρύλοι, η ιστορία και η μυθολογία.

Η διαμονή γίνεται σε νεόκτιστα ξενοδοχεία, που τηρούν όλες τις προδιαγραφές και ανέσεις, συνδυασμένες με την Ηπειρώτικη φιλοξενία. Οι ταβέρνες και τα μπαράκια του χωριού, πραγματικά θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ


ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Ξενώνας Αλέξανδρος βρίσκεται στη Γλυκή Θεσπρωτίας, δίπλα στον μυθικό ποταμό Αχέροντα.

Είναι ένας μικρός οικογενειακός ξενώνας ο οποίος αποτελείται από 7 δωμάτια με την δυνατότητα παραδοσιακού πρωινού με σπιτικές μαρμελάδες και άλλα παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα και χώρος για να απολαύσετε το πρωινό και τις βουτιές σας. Επίσης, διαθέτει πάρκινγκ για όλα τα δωμάτια και free wi-fi.

HOTEL KLEOPATRA

Το KLEOPATRA χτίστηκε το 2002 με παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Αποτελείται από δύο ξεχωριστά κτίρια. Το πρώτο κτίριο είναι η ρεσεψιόν, χώρος υποδοχής με μπαρ, καθιστικό, τζάκι και βεράντα στη σκιά του πλατάνου για ποτό, σνακ και πρωινό. Το δεύτερο κτίριο είναι των δωματίων και περιλαμβάνει 4 Studio δίκλινα – τρίκλινα και 1 SUITA (2-4 άτομα).

FEATURED IN